Tämä puoli ylöspäin/This SIde Up!

Esitys lentämisestä, yhteistyöstä ja unelmien tavoittelusta lapsille ja muille uneksijoille.

Lentäminen voi olla pelottavaa ja vaarallista. Mitä korkeammalle pääsee, sitä kovempaa putoaminen sattuu. Kuvittele silti: miltä tuntuisi pystyä lentämään?  Ei vain tylsästi astumalla lentokoneeseen, vaan ihan oikeasti. Liitää ilmavirtojen vietävänä pilvettömällä taivaalla tai syöksähdellä hurjasti ilmojen halki kuin haukka. Eikö se olisi hienointa mitä kuvitella saattaa? Entä miten se olisi mahdollista? Muovipussilla, linnun selässä vai rakentamalla uusi ja ennen näkemätön lentokoje? Loppujen lopuksi unelmointi ja ratkaisujen etsiminen voi olla hauskempaa kuin lopputuloksen saavuttaminen.

tsu-173

Esityspaikka: Jo-Jo-teatteri, Turku

Aika: 14.11.2013 klo 18

Kesto: noin puoli tuntia

Ei ikärajaa

Esitys on sanaton.

Vastaa